Wat te doen voor het nieuwe dansseizoen?

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Wat te doen voor het nieuwe dansseizoen?

Het nieuwe dansseizoen start weer in september en waarschijnlijk staan zowel jij als jouw dansdocenten te popelen om straks weer te beginnen met de nieuwe lessen. Het aller belangrijkste om te doen voordat het nieuwe seizoen van start gaat is dat. Popelen, genieten en eigenlijk niet meer kunnen wachten.

Om jouw voorbereiding helemaal compleet te maken is het belangrijk dat:

  • Weet welke les je gaat volgen en om hoe laat. Als je er nog niet helemaal over uit bent welke les het gaat worden, overleg dan met jouw dansdocent en vraag of je misschien in de eerste lesweek meerdere lessen kunt uitproberen om te onderzoeken welke les nu het beste bij jou past. Als je al zeker weet welke les(sen) je gaat volgen, geef het dan door aan de dansstudio. Zo kunnen wij er alvast voor zorgen dat je wordt ingedeeld in de juiste groep en de docent op de hoogte brengen.
  • Zorg dat je de juiste kleding hebt voordat de lessen beginnen. Bekijk de kledingvoorschriften om te zien wat je nodig hebt dit seizoen. Ben je uit je danskleding gegroeid? Zorg dan dat je jouw nieuwe outfit niet te vroeg koopt want op de een of andere manier lijkt het alsof iedereen in de zomervakantie een halve meter de lucht in schiet (deze tip is eigenlijk vooral voor alle ouders want hé, hoe zonde als je jouw danser of danseres in een geweldige outfit ziet en deze aan het eind van de zomer alweer te klein is…).
  • Zet jouw naam in je danskleding, waterfles en andere dingen die je in de les nodig hebt! Uit ervaring blijkt dat leerlingen nog wel eens iets vergeten, hihi! Dit beland vaak in de gevonden voorwerpen bak en aan het eind van het seizoen ben je misschien wel vergeten dat je een half jaar geleden één balletschoen of je bidon bent vergeten… zonde! En die mooie balletpakjes of fijne vestjes, die lijken allemaal op elkaar dus van wie is welke ook alweer? Even je naam in het label schrijven scheelt jezelf en de dansdocent een hoop onnodig gepuzzel😉

Heb jij ook zo’n zin om te starten en heb je al deze 👆 dingen gedaan? Nog heel even geduld tot de eerste les (als je dat niet meer hebt, lees dan onze blog met vakantietips) en dan in september weer lekker shinen in de studio’s!

Hopelijk tot snel!
Liefs, Sofie

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen