Over Dansstudio Soof’it

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Over Dansstudio Soof’it

Mijn naam is Sofie, oprichtster van Dansstudio Soof’it. Wat leuk dat je interesse hebt in mijn dansstudio, ik zal je vertellen hoe mijn droom werkelijkheid werd en waar dit allemaal is begonnen.

Tijdens mijn dansopleiding (2010-2014 Haarlem) leerde ik dansen in diverse stijlen en dansles geven. Al gauw kwam ik erachter dat ik het lesgeven en overbrengen van danstechnieken heel leuk vond. Dit lag mij meer dan aan de slag gaan als uitvoerend danseres. De passie voor dans kunnen delen, dat is voor mij het mooiste wat er is. Toen ik in het laatste jaar van mijn dansopleiding alvast begon met Soof’it danslessen op de zaterdagochtend in Boskoop werd mijn droom werkelijkheid; doen waar ik blij van wordt en dit delen met (toen alleen nog) kinderen.

In de jaren daarna heb ik mijn studio uitgebreid naar verschillende locaties en 2 dansscholen overgenomen. Een van die twee scholen is van mijn grote voorbeeld; mijn eigen balletjuf van vroeger. Van haar heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd tijdens stages, door lessen te gaan geven en ook nu sparren we over het runnen van een dansschool of de opbouw van een dansles. Ik wilde dit niet alleen doen. Als je een dansschool in je eentje runt kan dat, ondanks alle leerlingen om je heen, een eenzaam beroep zijn. Alle voorbereidingen, administratie, uitdagingen en hoogtepunten kun je niet delen met iemand die het echt begrijpt; een collega. Gelukkig heb ik me in de afgelopen jaren omringd met hele fijne en lieve danscollega’s en leer ik nog elke dag.

over-dansstudio-soofit

Mijn dansschool groeit, mijn droom is uitgekomen en elke week maak ik samen met het Soof’it team heel veel lieve leerlingen blij. Doordat ik naast alle organisatorische taken ook nog in de studio sta als juf mag ik elke week genieten van de reden waarom ik deze dansstudio ben gestart. Passie voor dans delen, en dat op de Soof manier: Soof’it!

Ik hoop jullie te zien in een van onze lessen. Wil je meer over mij, ons team of onze werkwijze weten? Lees gerust verder of neem contact op!

Groetjes, Sofie

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen