Inschrijven

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Wat leuk dat u zich wilt inschrijven bij Dansstudio Soof’it!

Om de inschrijving zo vlot mogelijk te laten verlopen willen we u vragen om uw gegevens zo duidelijk, en volledig mogelijk in te vullen. Wanneer wij de inschrijving hebben ontvangen zullen we u e-mail sturen ter bevestiging en ontvangt u van ons een overeenkomst en machtigingsformulier voor de automatische incasso (dit zal in een van de eerste weken van ons nieuwe seizoen zijn!)

Korting

Meerdere gezinsleden op dansles bij Soof’it? Elk gezinslid ontvangt €1,50 korting per maand. Meer dan 1 dansles per week volgen? Ieder lid dat meerdere lessen per week volgt krijgt €3,50 korting per maand.

Nieuwsbrief

Na uw inschrijving ontvangt u een aantal keer per seizoen de nieuwsbrief van de dansstudio per mail. Hierin staan belangrijke data en informatie. Het is van groot belang dat u deze dus goed leest. Wanneer u de brief niet per mail ontvangt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Seizoen & lesgeld

Het dansseizoen loopt van september tot en met juni. Het seizoen bestaat uit 10 maanden. Het lesgeld wordt maandelijks geïncasseerd per automatische incasso. Het bedrag (per maand) kunt u terugvinden in ons rooster of achter de omschrijving van de les bij uw aanmelding. In de zomervakantie (juli & augustus) zal er geen lesgeld worden geïncasseerd.

Proefles

Een proefles bij dansstudio Soof’it is altijd gratis!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Sofie Verburg info@dansstudiosoofit.nl.

Opzeggen

Opzeggen? Stuur een mail naar info@dansstudiosoofit.nl en hou rekening met het opzegtermijn van 1 maand.

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen