Inschrijven

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Wat leuk dat u zich wilt inschrijven bij Dansstudio Soof’it!

Om de inschrijving zo vlot mogelijk te laten verlopen willen we u vragen om uw gegevens zo duidelijk, en volledig mogelijk in te vullen. Wanneer wij de inschrijving hebben ontvangen zullen we u e-mail sturen ter bevestiging en bij deze heten we u van harte welkom bij Soof’it en wensen we u heel veel dansplezier!

Korting

Meer dan 1 dansles per week volgen?
Ieder lid dat meerdere lessen per week volgt krijgt 10% korting per maand op de 2e les per week.

Nieuwsbrief

Na uw inschrijving ontvangt u een aantal keer per seizoen de nieuwsbrief van de dansstudio per mail. Hierin staan belangrijke data en informatie. Het is van groot belang dat u deze dus goed leest. Wanneer u de brief niet per mail ontvangt, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Seizoen & lesgeld

Het dansseizoen loopt van september tot en met juni. Het seizoen bestaat uit 10 maanden. Het lesgeld wordt maandelijks geïncasseerd per automatische incasso. Het bedrag (per maand) kunt u terugvinden in ons rooster of achter de omschrijving van de les bij uw aanmelding. In de zomervakantie (juli & augustus) zal er geen lesgeld worden geïncasseerd.

Proefles

Een proefles bij dansstudio Soof’it is altijd gratis! Hiermee is het dus altijd mogelijk om te komen ervaren of een bepaalde dansles, docent en stijl bij jou past. We horen heel graag hoe je het vond!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Sofie de Wilde-Verburg info@dansstudiosoofit.nl.

Opzeggen

Opzeggen? Super jammer! Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@dansstudiosoofit.nl of geef het aan ons door via de ledenapp.

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen