Zumba(mix)

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Zumba & zumbamix

Heb jij zin voor een wekelijks feestje en een beetje me-time?

Zumba is een Latijns-Amerikaans dans-fit les waar de internationale muziek en dansstijlen gecombineerd worden. Deze dynamische les is elke week een feestje en wist je dat je tijdens deze les je conditie verbeterd en flink wat calorieën verbrand?
Bij Soof’it bieden we twee soorten Zumba aan:

Zumba Fitness

Tijdens deze les neemt de docent je de hele les als het ware hand in hand mee door de verschillende nummers. Een uur lang knallen, zo min mogelijk uitleg en lekker gaan. Je komt binnen, zet je verstand op nul en volgt de docent zo goed je kan. Begrijp je de pasjes niet helemaal? Maak je niet druk, doe vooral gewoon mee op jouw manier. Zolang je maar geniet maakt het niet uit wat je precies doet, dit wordt gegarandeerd een feestje en een glimlach op je gezicht!

Zumbamix

Hou jij een dansles waar de pasjes worden uitgelegd? Dan past de Zumbamix les waarschijnlijk beter bij jou. Dit is echt een combinatie van een dansles en Zumba. De pasjes en de lol vanuit de Zumba, en de uitleg van een dansdocent. In deze les nemen we de nummers ook met je door, we bouwen de les op door de uitleg en uitvoering af te wisselen. Genot gegarandeerd en deze les is zo opgebouwd dat iedereen lekker mee kan doen!

zumba

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen