DANCE’IT- Het danskamp van Dansstudio Soof’it

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Dance’it: het danskamp van Dansstudio Soof’it!

 

Dit is het kamp waar je bij wilt zijn! Een weekend lang dansen, spelen en lol maken met elkaar.

Ook dit jaar gaan we weer op kamp, van 7 t/m 9 april 2023 in Boskoop (Zuid-Holland). Alle kinderen uit schoolgroep 4 t/m 8 zijn van harte welkom om mee te gaan.

Lees hier waarom jouw kind hierbij wil zijn!

Wat gaan we doen?

 

In het paasweekend gaan we Sportcentrum Midden-Boskoop op z’n kop zetten!

Tijdens Dance’it krijgen alle kinderen dansworkshops in verschillende dansstijlen en leren ze diverse choreografieën. Ook doen we allerlei leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld een speurtocht, spellen, bonte avond en disco. Van vrijdag t/m zondag hebben we een vol programma met als afsluiter een optreden voor alle ouders.

Dit weekend staat in het teken van dansen, lachen, nieuwe vrienden en vriendinnen maken, en nieuwe ervaringen op doen. Samen met de hulpouders maken we er een onvergetelijk weekend van voor jouw kind. Wil je ook hulpouder zijn tijdens Dance’it? Lees onderaan bij de meest gestelde vragen hoe dit werkt.

We slapen met z’n allen in de overdekte tennishal waar iedereen zijn of haar eigen tent mag opzetten bij aankomst. Alle maaltijden en tussendoortjes zijn geregeld. Heeft uw kind allergieën? Wij zorgen voor een aangepast menu.

Wil je zien hoe zo’n weekend er aan toe gaat? Bekijk hier de aftermovie van Dance’it 2021!

Dance’it wordt georganiseerd door Lisa & Sofie

Wij zijn twee ervaren dansdocenten die met passie voor dans een aantal jaar geleden Dance’it zijn gestart. Voor ons is dit weekend er een waar we na het vorige kamp alweer naar uitkijken. De voorbereidingen gaan het hele jaar door want met zoveel ideeën voor leuke activiteiten is het flink puzzelen geblazen. Wij zorgen dit weekend voor jullie kinderen en maken er een onvergetelijk weekend van. Dat doen we met heel veel liefde!

Gaat jouw kind ook (weer) mee dit jaar? Wij kijken ernaar uit!

header

Alle info op een rijtje:

 

Wat: Dance’it (het danskamp van Dansstudio Soof’it)

Wanneer: 7 april (start eind van de middag) t/m 9 april (eind begin van de middag)

Waar: Sportcentrum Midden-Boskoop

Voor wie: Kinderen uit groep 4 t/m 8

Kosten: €135,- per kind

Inclusief eten, drinken, dansworkshop, slapen en nog veel meer…

Jasmijn uit groep 8 vertelde dit over Dance’it:

 

“Ik ben vorig jaar mee gegaan op danskamp.

Het was super leuk want we gingen veel spelletjes doen en we hadden veel soorten dansstijlen geleerd.

Dit jaar ga ik weer mee!”

Noa uit groep 7 vertelde dit over Dance’it:

 

“Hee ik ben Noa, ik was vorig jaar (2021) op kamp. Het was super leuk!

We hebben veel gedanst, T-shirts gekleurd en een disco! En nog veel meer leuke dingen:)”

Meest gestelde vragen:

Klik op de vraag om het antwoord te lezen

Wanneer kan ik mijn kind inschrijven?

De inschrijving start op maandag 9 januari om 12.00u.
We weten dat er veel kinderen mee willen dus schrijf je snel in want vol is vol!

Mijn kind gaat voor het eerst mee op kamp, hoe gaan jullie hiermee om?

De meeste kinderen die voor het eerst mee gaan (en hun ouders) ervaren gezonde spanning. Bij aankomst is alles nieuw; de locatie, docenten, dansstijlen, slaapplek… Wij zorgen bij aankomst voor voldoende tijd om rustig te acclimatiseren. Samen met jouw kind zet je de tent op en kun je het terrein even rustig verkennen en alle spullen een plekje geven. Daarna starten we met een kennismaking, vertellen we wie in welke groep zit en gaan we doen waar we allemaal zoveel van houden: dansen! Gedurende het kamp is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen en ook voor kinderen om even te bellen met het thuisfront als ze daar behoefte aan hebben. Alle ouders worden gedurende het kamp op de hoogte gehouden door middel van foto’s en video’s.

Mijn kind wil heel graag mee maar kan/wil niet blijven slapen, wat nu?

Dit is geen enkel probleem! Als jouw kind Dance’it niet wil missen maar liever thuis slaapt, laat het ons weten dan kunnen wij je vertellen hoe laat je jouw kind het beste kunt halen en brengen zodat hij/zij alsnog met alle activiteiten mee kan doen.

Ik wil graag hulpouder zijn tijdens het kamp, hoe kan ik me opgeven en wat wordt er van mij verwacht?

Nadat de inschrijving is gesloten gaan we de groepen indelen en vragen we alle ouders om hun voorkeur door te geven qua helpen ja of nee. Wij delen iedereen zo zorgvuldig mogelijk in bij de groep van hun eigen kind. We verdelen de hulpouders over dagdelen (ochtend, middag, avond). Dit doen we om het voor de hulpouders leuk te houden want we kunnen je vertellen… Het begeleiden van al die stuiterende dansers en danseressen is geweldig maar best enerverend;) Als hulpouder is jouw grootste taak het zorgen voor de deelnemers. Je begeleid ze tijdens verschillende activiteiten, helpt met het eten & drinken en je bent hun eerste aanspreekpunt. Als hulpouder maak je vooral plezier met jouw groep en zorg je voor een fijne en veilige sfeer.

Weet je nu al zeker dat je wilt helpen en wanneer je kan, stuur ons gerust een mailtje!

Hoe werkt het met de betaling?

Na het invullen van het inschrijfformulier zullen de kosten voor het kamp per automatische incasso worden afgeschreven van uw rekening. Dit gebeurd rond 1 april.

We hopen jullie te zien op 7 april 2023!

Als je vragen hebt of dingen wilt doorgeven die van belang zijn voor ons als kampleiding, neem gerust contact op.

Dat kan door te mailen naar info@dansstudiosoofit.nl

Of te bellen naar Sofie 06-55804441

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen