Dance’it: het danskamp van Soof’it

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Dance’it:

Hét danskamp van Dansstudio Soof’it 2024!

Dit is het kamp waar je bij wilt zijn! 2 dagen lang dansen, spelen en lol maken met elkaar.

Ook dit jaar gaan we weer op kamp maar naar een nieuwe locatie:
een “boerderij” in de Ridderbuurt in Alphen aan den Rijn.
Alle kinderen uit schoolgroep 4 t/m 8 zijn van harte welkom om mee te gaan. Omdat onze nieuwe locatie niet beschikt over minder slaapplekken zal de indeling van de groepen anders zijn dan voorheen:

De kinderen uit groep 4 t/m 6:
vrijdag 29 maart 10.00 uur t/m zaterdag 30 maart 2024 ongeveer 20.00 uur

De kinderen uit groep 6 t/m 8:
zaterdag 30 maart 10.00 uur t/m zondag 31 maart 2024 ongeveer 20.00 uur

^Zit jouw kind in groep 6? Overleg dan even met vriendinnetjes voor welke jullie met elkaar kiezen zodat iedereen die wil, bij elkaar zit. We hebben een beperkt aantal plekken dus zorg dat je er snel bij bent als jouw kind mee wil. Als het kamp volgeboekt is, komt er automatisch een wachtlijst.

Wat gaan we doen?

 

In het Paasweekend gaan we onze nieuwe kamplocatie in Alphen aan den Rijn op z’n kop zetten!

Tijdens Dance’it krijgen alle kinderen dansworkshops in verschillende dansstijlen en leren ze diverse choreografieën. Ook doen we allerlei leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld een speurtocht, spellen, bonte avond en disco. We hebben een vol programma met als afsluiter een optreden voor alle ouders. De precieze dagplanningen houden we altijd geheim tot op het kamp zelf 🙂

Dit weekend staat in het teken van dansen, lachen, nieuwe vrienden en vriendinnen maken en nieuwe ervaringen op doen. Samen met de hulpouders maken we er een onvergetelijk weekend van. Wil je ook hulpouder zijn tijdens Dance’it? Lees onderaan bij de meest gestelde vragen hoe dit werkt.

Omdat de kinderen dit jaar in 2 groepen verdeeld zijn en we het met z’n allen heel gezellig vinden is zaterdag 30 maart de dag met iedereen De kinderen uit groep 6 t/m 8 sluiten ’s ochtends aan en de kinderen uit groep 4 t/m 6 gaan ’s avonds naar huis. Alsnog een dag met elkaar maar dan dus net anders dan vorige jaren.

We slapen dit jaar met z’n allen op de super sfeervolle bedstee zolder waar iedereen in een bedstee slaapt of in een tentje (meer info hierover volgt later want we zijn nog druk met de verdeling). Alle maaltijden en tussendoortjes zijn geregeld. Heeft uw kind allergieën? Laat het ons direct weten na de inschrijving, dan kunnen we t.z.t. een aangepast menu opstellen.

Wil je zien hoe zo’n weekend er aan toe gaat? Bekijk hier de aftermovie van Dance’it 2023! (Let op, dit was op onze vorige locatie, dit jaar gaan we voor het eerst naar Alphen aan den Rijn)

Alle info op een rijtje:

 

Wat: Dance’it (het danskamp van Dansstudio Soof’it)

Wanneer: het Paasweekend 2024

Waar: Ridderbuurt Alphen aan den Rijn

Voor wie & data:
Kinderen uit groep 4 t/m 6 vrijdag 29 maart 10.00 uur t/m zaterdag 30 maart ongeveer 20.00 uur (we hebben plek voor 30 kinderen)
Kinderen uit groep 6 t/m 8 zaterdag 30 maart 10.00 uur t/m zondag 31 maart ongeveer 20.00 uur (we hebben plek voor 30 kinderen)

Kosten: €135,- per kind

Inclusief eten, drinken, dansworkshop, slapen en nog veel meer…

Inschrijven kan via de ledenapp onder de knop ‘Activiteiten’ vanaf maandag 8 januari 2024 12.00u. Vol is vol! Lees hieronder wel eerst even de meest gestelde vragen en in het bijzonder: ‘Hoe werkt het met de inschrijving?’

Dance’it wordt georganiseerd door Lisa & Sofie

Wij zijn twee ervaren dansdocenten die met passie voor dans een aantal jaar geleden Dance’it zijn gestart. Voor ons is dit weekend er een waar we na het vorige kamp alweer naar uitkijken. De voorbereidingen gaan het hele jaar door want met zoveel ideeën voor leuke activiteiten is het flink puzzelen geblazen. Wij zorgen dit weekend voor jullie kinderen en maken er een onvergetelijk weekend van. Dat doen we met heel veel liefde!

Gaat jouw kind ook (weer) mee dit jaar? Wij kijken ernaar uit!

Meest gestelde vragen:

Klik op de vraag om het antwoord te lezen

Wanneer kan ik mijn kind inschrijven?

De inschrijving start op maandag 8 januari 2024 om 12.00u.
We weten dat er veel kinderen mee willen dus schrijf je snel in want vol is vol!

Hoe werkt het met de inschrijving?

Inschrijven kan vanaf maandag 8 januari 2024 12.00 uur via de ledenapp. Klik op de knop ‘Activiteiten’ en klik op ‘Cursus, workshop of evenement boeken’. Hier kun je 2 opties zien voor Dance’it. Let goed op dat je jouw kind aanmeld voor de juiste: groep 4 t/m 6 of groep 6 t/m 8. Vol is helaas echt vol dus je kunt jouw kind niet aanmelden voor de andere groep als jouw leeftijdsgroep vol is. Zit jouw kind in groep 6? Overleg dan even met vriendinnetjes voor welke jullie met elkaar kiezen zodat iedereen die wil, bij elkaar zit. We hebben een beperkt aantal plekken dus zorg dat je er snel bij bent als jouw kind mee wil. Als het kamp volgeboekt is, komt er automatisch een wachtlijst.

Na het aanmelden zal je automatisch worden doorgestuurd naar de betaalpagina. De kosten voor het danskamp (€135,-) dien je dus bij inschrijving direct te voldoen en restitutie is niet mogelijk. Hou hier dus alsjeblieft rekening mee. Er zijn veel kinderen die mee willen dus weet van tevoren zeker dat jouw kind kan & mag voordat je hem/haar inschrijft.

Mijn kind gaat voor het eerst mee op kamp, hoe gaan jullie hiermee om?

De meeste kinderen die voor het eerst mee gaan (en hun ouders) ervaren gezonde spanning. Bij aankomst is alles nieuw; de locatie, docenten, dansstijlen, slaapplek… Wij zorgen bij aankomst voor voldoende tijd om rustig te acclimatiseren. Samen met jouw kind zet je de tent op en kun je het terrein even rustig verkennen en alle spullen een plekje geven. Daarna starten we met een kennismaking, vertellen we wie in welke groep zit en gaan we doen waar we allemaal zoveel van houden: dansen! Gedurende het kamp is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen en ook voor kinderen om even te bellen met het thuisfront als ze daar behoefte aan hebben. Alle ouders worden gedurende het kamp op de hoogte gehouden door middel van foto’s en video’s in een groepsapp die we t.z.t. aanmaken.

Is er eten en drinken inbegrepen?

Jazeker! Alles wordt verzorgd. Lunch na aankomst, diner en de volgende dag ontbijt, lunch en weer diner. Tussendoor regelen we lekkers maar ook gezonde snacks en uiteraard drinken. Wil jouw kind zelf wat lekkers meenemen, dat mag natuurlijk (voor stiekem in bed bijvoorbeeld).

Mijn kind wil heel graag mee maar kan/wil niet blijven slapen, wat nu?

Dit is geen enkel probleem! Als jouw kind Dance’it niet wil missen maar liever thuis slaapt, laat het ons weten dan kunnen wij je vertellen hoe laat je jouw kind het beste kunt halen en brengen zodat hij/zij alsnog met alle activiteiten mee kan doen (Let op! De kosten blijven wel hetzelfde)

Ik wil graag hulpouder zijn tijdens het kamp, hoe kan ik me opgeven en wat wordt er van mij verwacht?

Nadat de inschrijving is gesloten (16 februari 2024) gaan we de groepen indelen en vragen we alle ouders om hun voorkeur door te geven qua helpen ja of nee. Wij delen iedereen zo zorgvuldig mogelijk in bij de groep van hun eigen kind. We verdelen de hulpouders over dagdelen (ochtend, middag, avond). Dit doen we om het voor de hulpouders leuk te houden want we kunnen je vertellen… Het begeleiden van al die stuiterende dansers en danseressen is geweldig maar best enerverend 😉 Als hulpouder is jouw grootste taak het zorgen voor de deelnemers. Je begeleid ze tijdens verschillende activiteiten, helpt met het eten & drinken en je bent hun eerste aanspreekpunt. Als hulpouder maak je vooral plezier met jouw groep en zorg je voor een fijne en veilige sfeer.

Weet je nu al zeker dat je wilt helpen en wanneer je kan, stuur ons gerust een mailtje!

Moet mijn kind lid zijn van Soof'it?

Ja, Dance’it is speciaal voor onze dansers en danseressen. Omdat we een beperkt aantal plekken hebben, mogen alleen onze eigen dansers & danseressen mee.

Lees hier de ervaringen van vorige jaren:

Mare (11 jaar)

Ik ben Mare van Soof’it. en ik vind danskamp heel leuk. We hebben heel veel leuke activiteiten gedaan. Zoals een dans workshop, film kijken, padellen en nog veel meer. We sliepen in tenten en gingen om half elf slapen. Helaas is dit mijn laatste jaar (omdat ik in groep 8 zit) maar ik raad je zeker aan om naar kamp te gaan. Er is altijd lekker eten, tenminste vind ik. We hadden heel veel plezier en de bonte avond is echt heel leuk. je mag dan ook op het podium optreden, en we deden een quiz.

Nouk (10 jaar)

Ik ben Nouk, ik ben 10 jaar en vind dansen heel leuk. Ik ben ook naar danskamp geweest en dat vond ik super super leuk. Als je een probleem had kwamen Sofie of Lisa je altijd helpen. We hebben altijd bonte avond en dan is het altijd heel gezellig, maar dat is het altijd al. De dansen waren allemaal verschillende stijlen en dat was ook heel leuk want dan kan je een beetje van alles leren. Het is heel gezellig. Je mag ook je tent versieren en dan wordt het nog gezelliger. Ik zou het aanraden aan iemand anders om hiernaar toe te gaan en ik ga zelf ook sowieso weer!! Snel inschrijven want de plekken zijn snel vol.

Benthe (10 jaar)

Ik ben Benthe en 10 jaar oud. Ik vond het danskamp heel leuk en gezellig. Dat je met z’n tweeen in een tent gaat is heel leuk en je leert leuke dansjes die je op het eind aan je ouders kan laten zien. De bonte avond vind ik het leukst en gewoon dat je met z’n alle bij elkaar bent. Ga er naar toe, want het is altijd gezellig en je hebt altijd plezier.

We hopen jullie te zien tijdens Dance’it 2024!

Als je vragen hebt of dingen wilt doorgeven die van belang zijn voor ons als kampleiding, neem gerust contact op.

Dat kan door te mailen naar info@dansstudiosoofit.nl

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen