Soof’it teamwear danskleding!

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Soof’it teamwear danskleding!

Een tijdje geleden zijn we gestart met een eigen Soof’it kledinglijn. In samenwerking met The Dance Shop heb ik in de 1e lockdown de tijd genomen om op zoek te gaan naar passende kleding voor de leerlingen en docenten. Kleurtje; natuurlijk Soof’it blauw… 🙂 Voor deze kleding heb ik speciaal nieuwe logo’s laten ontwerpen en daarna bedacht waar en hoe groot dit op de kleding moest komen. Het was een flinke klus maar ik vond het zo leuk om dit allemaal te verzinnen! Ondertussen hebben we leggings, sportbroeken, shirts, vesten en truien in verschillende kleuren en maten. Het leuke aan dit project vind ik dat het een proces is waar altijd verbetering en nieuwe mogelijkheden zijn. Ik ben heel blij en trots om steeds meer Soof’itters in Soof’it teamwear te zien in de danslessen. Ik merk dat ik in mijn vrije tijd ook vaak in de hoodie’s en vesten te zien ben want ze zitten gewoon ook zo lekker!

Neem hier een kijkje.

Ideeën voor nieuwe producten? Laat het me weten, ik ga er graag mee aan de slag.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Liefs, Sofie

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen