Dance Workout

  • 4 locaties
  • Plezier staat voorop
  • Liefde voor dans
  • Persoonlijke aandacht
  • Maatschappelijk betrokken

Dance Workout: NIEUW BIJ SOOF’IT!

Vanaf 16 mei gaan we in Boskoop starten met een nieuwe les: Dance Workout.

Deze cursus is speciaal voor de sporty’s onder ons. Leden, ouders van leden -en niet leden die hun kracht en conditie willen verbeteren. Wil je sporten maar niet in de sportschool? Hou je van dansen maar gaat een echte dansles je te ver? Wil je eens iets nieuws proberen? Dan is dit echt iets voor jou!

In mei & juni kun je 4x meedoen aan deze nieuwe cursus in Boskoop voor €35,-. Bereid je voor op een uur hard werken, zweten gecombineerd met dans. Is het een succes? Dan maken we van deze cursus een vaste les op ons rooster en kun je elke week bij ons terecht voor je wekelijkse portie zweet!

Wij gaan jouw spieren eens even flink aan het werk zetten. Van dans basics tot je pushup en conditie verbeteren. Deze les gaat jou helpen om aan de slag te gaan met je lijf en ook te genieten tijdens het sporten. We pushen jou tot jouw max en helpen je beter en sterker te worden.

Wanna join? Meld je snel aan!

We’d love to make you sweat!

Wat kun je verwachten?

 

Wat je kan verwachten van de Dance Workout les, is wat de naam al doet vermoeden. Het is een combinatie van dans en workout. Zo komen (bijna) alle spieren in de les aan bod, we trainen je arm-, bil-, buik-, been-, en rugspieren.

Daarnaast gaan we ook werken aan de conditie. Kortom, een zweetlesje dus. Een belangrijk element in deze les is de muziek, de basis van de oefeningen. De muziek gaat je extra motiveren! Daarnaast helpen we je om het uiterste uit jezelf te halen.

Wil jij dus een uurtje knallen? Meld je dan nu aan!

ALLE INFO OP EEN RIJTJE:

 

Voor wie: alle volwassenen die leuk en lekker willen sporten

Wanneer: 16 mei, 23 mei, 30 mei & 13 juni

Hoe laat: maandagavond 20.00-21.00 uur

Waar: Sportcentrum Midden-Boskoop

Kosten: €35,- voor de hele cursus (4 lessen)

Meld je hieronder aan door op de knop te drukken, vul je geboortedatum in, selecteer cursus – Dance Workout,  vul de rest van de gegevens in en zoek je waterfles en handdoek alvast op!

 

Sign me in!

Wie is de docent?

 

Hallo allemaal, mijn naam is Lisa Roeloffs. Ik ben 25 jaar en ik kom uit Hazerswoude-Dorp. Ik geef al 6 jaar les bij Soof’it en dat doe ik met heel veel plezier. Hiervoor heb ik een dansopleiding gevolgd in Haarlem. Het lesgeven zat er al jong in en ben het dan ook gelijk na mijn opleiding gaan doen. Ik krijg erg veel energie van iedereen die in mijn les staat, voor mij is daarom elke les een feestje. Daarnaast ben ik een enthousiast persoon, en altijd vrolijk.

Hopelijk zie ik jullie binnenkort!

MEEST GESTELDE VRAGEN:

Klik op de vraag om het antwoord te zien

Voor wie is Dance Workout?

Dance Workout is alleen voor volwassenen. Mannen en vrouwen die dansen leuk vinden en willen sporten. Deze 4x Dance Workout is de perfecte kennismaking met een nieuwe sport. Wie niet waagt, wie niet wint!

Hoe vaak is de Dance Workout?

In eerste instantie starten we deze les voor 4x als een cursus. Bij voldoende animo zetten we de Dance Workout wekelijks op ons rooster.

Moet ik me aanmelden?

Ja, dat zouden we heel fijn vinden. Dance Workout is nieuw op ons rooster en kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen dus let’s go!

Wat zijn de kosten en hoe werkt het met de betaling?

Voor de 4x Dance Workout in maart zijn de kosten €35,- De betaling gaat via automatische incasso. Bij het inschrijven kun je jouw gegevens invullen en wordt de betaling dus afgeschreven van jouw rekening.

ARE YOU READY? LET’S SWEAT TOGETHER!

Meld je hieronder aan door op de knop te drukken, vul je geboortedatum in, selecteer cursus – Dance Workout,  vul de rest van de gegevens in en zoek je waterfles en handdoek alvast op!

 

Sign me in!

Proefles aanvragen

Het is altijd mogelijk om één proefles per dansstijl te volgen. Besluit u na de proefles niet door te gaan dan zijn er geen kosten aan de proefles verbonden. Wij horen na het volgen van een proefles graag of u de les wilt vervolgen. Veel plezier alvast!

Proefles aanvragen

Proefles aanvragen