skip to Main Content
06-55804441 info@dansstudiosoofit.nl

Dansstudio Soof’it staat onder leiding van dansdocente Sofie Verburg. Samen met vijf gepassioneerde en professionele docenten verzorgt zij diverse danslessen voor jong en oud. Vanaf september 2014 is Sofie de dansstudio gestart in Boskoop (Zuid-Holland). Na het eerste seizoen zijn er diverse uitbreidingen ontstaan waaronder het docententeam, de lessen en de locaties. Maak kennis met Sofie, Lisa, Elise, Inge, Fleur & Manon

Sofie Verburg

Eigenaresse & docent

‘Dansen is leuk, dansen is fijn. Dansen is ontspanning en geeft mij de ruimte om mezelf te zijn.’ Dit is wat ik al onze leerlingen hoop mee te geven binnen de lessen in onze dansstudio. Mijn visie over dans draait om plezier maken met elkaar. Samenwerken maar ook leren om jezelf te presenteren zijn elementen die voor mij heel belangrijk zijn.

Tijdens mijn dansopleiding in Haarlem kwam ik erachter hoe mooi het is om je passie voor dans te delen. Ik heb heel veel geleerd van mijn docenten en kon voor mijn gevoel niet anders dan dit door te geven aan mijn leerlingen maar dan op mijn eigen manier.

Ondertussen doe ik dit niet meer alleen maar streef ik er samen met de andere docenten binnen Soof’it naar dat alle leerlingen die bij ons (komen) dansen elke les plezier maken, leren en genieten. Dat is waar dans voor mij om draait. ‘Dans zo vaak je kan, daar word je blij van!’

Lisa Roeloffs

Docent

Mijn naam is Lisa Roeloffs. Ik ben 22 jaar oud en woon in Hazerswoude-Dorp. Al sinds ik mijn eerste stapjes zette als baby, ben ik gaan dansen. Toen ik 6 jaar was ben ik begonnen met danslessen. Dat begon met streetdance en hiphop, op mijn 12e ben ik naar de jeugdtheaterschool gegaan in Leiden en daar heb ik 3 jaar lessen gevolgd van zang, dans en acteren.

Na mijn middelbare school te hebben gedaan in de richting Cultuur en Maatschappij, wist ik dat ik voor de rest van mijn leven wilde dansen. Ik heb auditie gedaan voor de Dansacademie in Haarlem en hier mijn diploma dansdocent behaald. Naast mijn passie voor dans heb ik nog een passie, namelijk kinderen. Bij Soof’it heb ik de kans gekregen om mijn 2 passies te kunnen combineren; Kinderen en dans. Met veel plezier deel ik deze 2 passies.

‘Dance is the hidden language of the soul’

Elise Broekman

Docent

Mijn naam is Elise Broekman. Ik ben 24 jaar, woonachtig in Alphen aan den Rijn en heb de opleiding ‘Artiest Dans’ gevolgd aan het Nova College.
Als dansdocent vind ik het erg belangrijk dat je met veel plezier naar de dansles(sen) komt en dat jij je thuis voelt in de groep.

Als jij een Passie hebt voor dans dan geef ik graag aan jou door wat ik zelf heb geleerd en waar ik enthousiast over ben.
Mijn doel is om het beste uit jou te halen, je danstechniek te ontwikkelen en je performance te verbeteren.

Inge Pieterse

Docent

Hallo allemaal! Ik ben Inge Pieterse en geef voor het derde jaar les bij Soof’it. Ik heb een 4-jarige dansopleiding afgerond in Haarlem, waar ik ballet, modern, jazz, werelddans en flamenco heb gehad. Ik heb zelf ook veel hiphop en streetdance lessen gevolgd en er wedstrijden in gedaan, dus dit vind ik ook heel erg leuk om les in te geven.

Ik heb er super veel zin in om alles wat ik geleerd heb weer aan mijn leerlingen door te geven!

Fleur Kastelijn

Docent

Hallo allemaal, ik ben Fleur Kastelijn. Al vanaf dat ik als klein kleutertje in mijn balletpakje door de dansstudio huppelde is dans voor mij een passie, een manier om te leren, te beleven, te ontdekken en te ervaren. Omdat ik deze passie graag over wil brengen en wil laten ervaren wat dans kan doen ben ik les gaan geven. Naast mijn passie voor dans heb ik ook interesse in de ontwikkeling van kinderen en ben ik bezig met een master orthopedagogiek.

Mijn doel tijdens de lessen is om kinderen zich te laten ontwikkelen, ieder op zijn/haar eigen tempo, binnen verschillende gebieden en op zijn/haar eigen manier. Ik zie het dan ook als mijn taak om uitdagende, diverse lessen te bieden waarin leerlingen kunnen experimenteren, ervaren en beleven. Hierdoor ontstaat er een basis voor een les waarin plezier het allerbelangrijkste is. Want wat is er mooier dan leerlingen die met een grote lach de zaal uit lopen en zeggen dat ze hopen dat ze snel weer gaan dansen!

Manon Bek

Docent

Hoi!
Ik ben Manon, ik dans al sinds ik klein ben. Ik ben in 2018 afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans. Ik heb daar allerlei dansstijlen gehad en wil alles wat ik geleerd heb de afgelopen jaren aan mijn leerlingen doorgeven met heel veel plezier!

Back To Top