skip to Main Content
06-55804441 info@dansstudiosoofit.nl

Dansstudio Soof’it komt met de 2e editie van DANCE’IT!

Helaas kon ons kamp vorig jaar niet doorgaan (door corona) en daarom hebben we er extra veel zin in om er dit jaar nog een groter feest van te maken! Een danskamp voor dansers vanaf groep 4 tot en met de 1e klas.

Hoe cool is dat? Verschillende dansworkshops en natuurlijk echte kamp activiteiten. Creatieve dingen, spelletjes en nog veel meer komt allemaal aan bod tijdens Dance’it.

Dance’it vindt plaats vanaf vrijdag 2 april tot en met zondag 4 april, tijdens het paasweekend! Het kamp begint op Goede vrijdag aan het einde van de middag, en eindigt halverwege de middag op Eerste Paasdag.

Het kamp vindt plaats in het sportcentrum in Boskoop en we bouwen de tennishal om tot een echt tentenkamp. En zoals al eerder genoemd gaan we alleen maar leuke dingen doen!

De kosten van het kamp zijn €130,- euro in totaal. Dit is inclusief alle dagen ontbijt, lunch, avondeten, tussendoortjes, workshops etc.

Wij hebben er zin in! We hopen jullie ook dus schrijf je snel in via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot de voorjaarsvakantie in 2021 maar wees er snel bij want vol = vol.

We mailen de ingeschreven deelnemers later met alle informatie (paklijst ed.).

  • Zijn er dingen waar wij als begeleiders rekening mee moeten houden?
  • Wilt u hier de gegevens invullen van de contactpersoon m.b.t. de betaling en beschikbaarheid tijdens het kamp?
  • Mag uw kind op de foto/ film tijdens het kamp? Deze beelden worden mogelijk gebruikt voor kamp updates op onze social media kanalen.
  • Zonder hulpouders kunnen wij het kamp niet organiseren. Wilt u een -of meerdere dagen helpen? Geef dan hierboven aan wanneer. Wij nemen contact met u op zodra we de indeling rond hebben.
  • Zijn er nog dingen die u aan ons kwijt wilt?
Back To Top